Fra skjorte til pute

Det skjedde igjen. Og er et lite mysterium. Har den satt seg fast i vaskemaskin døren? Er det en skarp del som stikker ut og ødelegger klærna eller er vaskemaskinen ødelagt på en annen måte? Heldigvis hadde jeg to av denne. Så lurte med den andre for å vise åssen den egentlig så ut før den ble ødelagt i vask:

Jeg la den først over en stol til tørk mens jeg funderte på om jeg bare skulle kaste den. Hadde og en Ansgar Gospel Choir skjorte som og ble ødelagt som hang over en annen stol. Hadde vel 4 av de skjortene som jeg brukte til trening og tur. På Ansgarbibelskole hadde vi et Gospel kor som var på turne i 10 dager, så alle fikk sånn 4 skjorter hver. Dette var i 2015, så var kanskje på tide å kvitte seg med dem snart? Trykket på alle byene vi var innom og greier.
Så fikk jeg en idee.

 

Lenge har jeg villet lage egne putetrekk, siden de jeg alt har er så kjedelige. Jeg har lært å sy, og må vel være lov å gjøre litt gjenbruk av stoff til noe kult. Heldigvis var skjortene ødelagt på en plass som gjorde det mulig å bruke resten til gjenbruk. Jeg valgte å lage puter 😀 Og med inspirasjon fra en annen pute brukte jeg en Ansgar del som bakside og blomster delen foran. Da har jeg jo nok til 2 puter 😀 Med mindre jeg ødelegger en blomster skjorte til, for da får jeg 2 puter til om jeg vil xD Men en blomster skjorte vil jeg beholde! Jeg klipte nok litt feil så endte opp med å ødelegge flere Ansgar skjorter.

Og vips valgte jeg å mimre vrang baksiden på pute nr. 2

Så fikk jeg en uventet gjest på bordet da midt i arbeidet:

Jeg hadde nesten brukt opp hvit sy tråd, så får sy resten når jeg har kjøpt mer. Da kjøper jeg både hvit og sort 🙂 Men klar er hver fall pute nr.2, og jeg gleder meg til å ha begge ferdige i sofaen. Hadde aldri trodd mine første sofa puter skulle bli gjenbruk av en så fin skjorte <3 Derfor jeg ville dele det med dere 😀